Selecteer een pagina

SteelCare BV

[vc_row css=”.vc_custom_1460122496361{margin-bottom: 30px !important;}”][vc_column width=”1/2″][vc_custom_heading text=”Over SteelCare B.V.” use_theme_fonts=”yes” el_class=”title”][vc_empty_space height=”10px”][vc_column_text]SteelCare BV is gespecialiseerd in het verduurzamen van staal voor bedrijven, hierbij staat kwaliteit voorop. Gevestigd in Hoogezand bezit SteelCare BV hier één van de grootste productiehallen in Europa. Vanuit hier worden onder andere klanten in de maritieme-, constructie- en olie/gasmarkt bediend. De visie van SteelCare BV is om zich te onderscheiden van de concurrenten. Dit door het proces zo te innoveren dat deze SteelCare BV en de klant voortdurend inzicht biedt in de productie.

Op 15 juli 2016 heeft SteelCare BV de activiteiten van Venko Hoogezand Straal- en Coating BV overgenomen. Het nieuwe management van SteelCare B.V. bestaat uit:

Diederik Binnema (Directeur)[/vc_column_text][vc_custom_heading text=”Kernwaarden” use_theme_fonts=”yes” el_class=”title”][vc_empty_space height=”10px”][vc_column_text]Om de kwaliteit te waarborgen staan er binnen SteelCare BV een aantal kernwaarden centraal: flexibiliteit, communicatie, samenwerking en respect. Door de flexibiliteit dat SteelCare BV biedt kunnen klanten worden voorzien in hun behoeften en kan er maatwerk geboden worden wanneer dat nodig is. Door de korte lijnen verloopt de communicatie snel en duidelijk zodat de klant altijd op de hoogte is. Dit bevordert ook de samenwerking tussen SteelCare BV en haar klanten. Hiermee wenst SteelCare BV duurzame relaties op te bouwen. Als laatste is er binnen SteelCare BV begrip voor elkaar en wordt er zorgvuldig omgegaan met de eigendommen en werkomgeving.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2490″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1460122436961{margin-bottom: 50px !important;}”][vc_column][vc_empty_space height=”20px”][timeline][/timeline][/vc_column][/vc_row]